2009. december 27., vasárnap

Ajándékok

Elérkezett a várva várt nap.Megígértem, hogy csak Szent este fogom a csomagokat kibontani. Sikerült betartanom,mint a gyerekek úgy bontogattam a meglepetés ajándékaimat.
Nem tudom mivel érdemeltem ki, de szebbnél szebb dolgokat rejtettek a papírok.
Ahama karácsonyi húzogatós játékában Abile készített gyönyörű dolgokat.Kaptam egy keresztszemes hímzéssel készített faliképet,saját festésű osztott hímzőt,karácsony fa díszeket,decoupage szalvétát,csipkét és finom csokit.
Aztán nehogy kimaradjak Tiffany karácsonyi játékából sem így ott is részt vettem. Miaanya készített nekem egy csodálatos Tündért,kaptam mellé tűpárnát,ollóőrt,díszeket és fincsi mézeskalácsot.Na meg egy üveggömböt, hogy ide varázsolja nekem a telet.
Tiffany nagyon kedves volt és mindenkinek küldött egy kis meglepetést.Nagyon szép ólomüveg technikával készült angyalkát kaptam Tőle

Jártam még a múlt hónapban Latinkánál, Ő ajándék-láncot hirdetett meg.A játék keretében Szegusztól érkezett a csomag.Most is nagyon sok mindent rejtett a doboz.Fakanálból készült méhecskét,csipeszes méhecskét,angyalkát,télapót és egy nagyon szép terítőt.
S, hogy teljes legyen a sor az utolsó napon megérkezett Szömörce PIF játékának a meglepetése is.Ahogy megláttam tudtam mire fogom használni.:-)))Nagyon-nagyon szépen köszönöm.






Lányoknak jeleztem már, hogy mennyire örülök az ajándékoknak, de szeretném itt is még egyszer mindenkinek megköszönni a kedvességét.

7 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Szép kis ajándéktömeg:-)))

Marika írta...

Ennyi szépséget !
Gazdag Jézuskád volt !

bruercsi írta...

Mennyi szépség és jópofaság! Még feldolgozni is sok!!!! :)

Abile írta...

Örülök, hogy tetszettek az ajándékok! :o))

latinka írta...

Hogy Te mennyi szépséget kaptál!!
De láttam azt is ,amit küldtél,az a terítő Andinak,hmmm...

Mehike írta...

Lonci - Lehet megérdemeltem?:-)

Marika - Csak ámultam és bámultam

Bruercsi - Nekem is az volt

Abile - De még mennyire

Latinka - Köszönöm

Szegusz írta...

Örülök, hogy tetszettek az ajándékok!

Rendszeres olvasók