2009. január 13., kedd

Anglia

Van pár elmaradásom kedves barátnők felkérése miatt,de remélem elnézik nekem, hogy most inkább a fiammal töltött pár napról írok. Drága "pici" fiam karácsonyra meglepett 1 kis repülő úttal Angliába. Karácsony után vasárnap kora reggel indultam Londonba. Ott pár napot töltöttem a fiammal és a középső öcsémmel. Nagyon sokmindent megmutattak a városból és közben a kisfiammal is randiztunk. Jártam a Piccadilly téren,Tower hídnál ami gyönyörű volt a szürkületben kivilágítva, na a Big-Ben-t is jól megnéztem és persze a London Eye-t is.
Sajnos a hömpölygő sor miatt nem tudtunk felülni rá. Azért 3 órát csak nem állunk sorba.:-))



Amikor az egyik múzeumban megpillantottam sok régi dolog között a Rubik kockát, mit mondjak azért elszorult a szívem. Sajnos a fotó lemaradt róla.




Buckingham Palotánál majd két órát álltunk egy helyben, hogy lássuk az őrségváltást. Mielőtt ideértünk volna a parkban zsákszámra majszolták a mogyorót a kezünkből a mókusok.Biztos, hogy soha nem felejtem el ezt az élményt sem. Na , tessék Greenwichet meg majdnem kihagytam a felsorolásból. Pedig igen, álltam a "O" hosszúsági fokon :-))
Az új évet a Trafalgár téren köszöntöttük, mivel nem értünk ki a Temze partjára:-((( Bár én nem voltam annyira elkenődve, inkább a fiam bánkódott. Aztán elutaztunk vidékre ahol a fiúk élnek és dolgoznak. Ott a környéket 1 kicsit bebarangoltam és lihegtem a kapaszkodók láttán:-)

Itt még nem is érzékelhető annyira mekkora is volt az emelkedő.
A képtáram tele van angliai képekkel ha valakit érdekel

3 megjegyzés:

bruercsi írta...

Na, még jó, hogy ez a téma fontosabb! Megnéztem a képtáradat, klassz helyeken voltatok! Nem, az emelkedő láttán én lihegek, Te még meg is másztad, még szép, hogy lihegtél! :)
Azért kíváncsian várom a terveidet is...

Czkriszta írta...

Nagyon örülök,hogy sikerült meglátogatni a fiukat,gondolom,egy kicsit megnyugtat,hogy legalább láttad,hogy hol élnek.
Már vártam a beszámolót,mert anyukád a nyáron említette ezt a meglepit,de ő az ünnepek alatt szorgalmasan írt a blogjába,és azt hittem mégsem sikerült az utazás.
De nagyon klassz,hogy ott lehettél!!!
Puszi nektek!

Mehike írta...

Bruercsi - ígérem hamarosan vázolom a terveimet:-)
Kriszta - sajnos anyáék nem tudtak jönni, de szerencsére nekem sikerült ott lennem a fiúkkal,tényleg megnyugtató volt látni ,hol élnek

Rendszeres olvasók