2011. december 27., kedd

Karácsony VI.

Latinka ajándékláncában Ibcsitől kaptam meglepetés ajándékot. A kép önmagáért beszél:-) Látjátok milyen szép konyhai kesztyűm is lett? Aztán nehogy Latinka féle keresztszemes nélkül maradjak karácsonyra Tőle pedig a következő meglepetés érkezett Martinelli játéka keretebén.

2011. december 25., vasárnap

Karácsony V.

Minden Kedves Blogolvasómnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok

2011. december 22., csütörtök

Karácsony IV.

Két játékban is részt vettem.Az egyik Latinka ajándéklánca aminek a lényege, hogyha jelentkezel akkor az utánad következőnek kell küldened ajándékot. Folyamatosan tart ez a játék már több mint két éve. Nézzétek meg hátha lesz kedvetek belépni a játékba. Most Andinak készítettem egykét apróságot. Mivel határidős munkám volt sajnos nagyon az utolsó pillanatban tudtam elkészíteni, de szerencsére még időben a postára tudtam adni és ma meg is kapta.
Másik játék Martinelli karácsonyi meglepetés ajándékozása. Itt Katának készítettem ajándékot. Remélem legkésőbb holnap Ő is megkapja és tetszeni fog neki.

2011. december 12., hétfő

Karácsony III.

Az előző karácsonyi futó technikájával készítettem ezt az 1 m x 1 m terítőt. Remélem a tulajdonosa örülni fog neki. Én nagyon élveztem a varrást, jó volt látni ahogy egyre növekszik a terítő. Sajnos a hátlapozás után elfelejtettem képet készíteni róla, tehát itt még nincs teljesen kész

2011. december 8., csütörtök

Mikulás

Kedden a Foltvarázslók csoportnál járt a MIKULÁS :-) Nálunk olyan hagyománya van ennek az ünnepnek, hogy hetekkel előtte mindenki húz egy nevet és akit kihúzott annak egy meglepetés ajándékot készít, illetve verset kell írnunk. Idén a csoportvezetőnk kezdte a sort. Ő nem verset írt hanem Ódát EGY Bőröndhöz. Képzeljétek amikor a papírt kitekerte mindenkinek elállt a szava, hisz egy 20 cm x 70 cm kis írás volt.Szóval elkezdte olvasni én meg csak mondtam magamnak miért Bőröndről ír, miért nem arról akinek az ajándékot készítette. Egyre többen tudták kiről van szó, én meg a vége felé elfordultam, hátat fordítva Andinak, hogy elővegyem a fényképezőgépemet és készítsek fotókat, hisz a csoport honlapját én próbálom karbantartani. A Boldog Karácsonynál a lányok elkezdtek mosolyogni és mondták, hogy épp hátat fordít az ajándékozott:-) Szóval aki még nem jött rá,nekem szólt a bőrönd. Többen ismertek és tudjátok mennyit cibálom a bőröndömet. Volt mikor csak Tatabánya és Győr között ingáztam minden héten, de előfordult az is, hogy táborról táborra jártam:-) Nézzétek milyen szép ajándékokat kaptam.A 39-es csizmában volt ám még alma,szaloncukor,csoki mikulás,dinnyés és kojak nyalóka:-),pezsgős cukor.
Én pedig egy táskát,határidőnaplót,kismalacot és szaloncukrot ajándékoztam

Rendszeres olvasók