2011. április 10., vasárnap

Tatabánya-i Kv

Tegnap lezajlott a csoportunk Közös Varrása. Nagyon sok vendég érkezett a rendezvényünkre ami melegséggel töltötte el szívünket. Mivel én a tombolával foglalkoztam, nem igazán volt időm semmire.Barátnőimet sem tudtam jól megölelgetni. Otti,Márti,Marika és Évi fogadta az ajtónál a látogatókat. Regisztrációs pulttal szemben volt a párna szoba,a csoport tagjainak szebbnél szebb párnáit lehetett itt megnézni. Ebben a szobában kapott helyett Győrből, csodálatos gyöngy ékszereivel Móni. Sizzix bemutatót is megtekinthettek akik ellátogattak hozzánk.Az egyik asztalnál a géppel kivágott anyagdarabok felhasználásához kaptak útmutatót Évától a lányok,asszonyok. Egy másik teremben fonalgrafikák voltak elhelyezve gyönyörű kivitelezésben. Húsvéti csibét is varrhatott az aki akart, Ili vezetésével. Otti gyorsvágásos technikával ismertette meg a kíváncsiskodókat. Csoportvezetőnk,Andi segítségével pedig az iskola aulájában varrhatták meg az Isten-hozott házikókat. Csoportból mindenki próbált sok tombola tárgyat készíteni. Idén én is igyekeztem, még Lonci is segített. Közösen ajánlottunk fel egy macis gyerek takarót. Aztán készítettem még egy táskát amit már láttatok ,azt a pillangósat. Került a tombolába 3 rekeszes pénztárca,olló-tűpárna,cafatos technikával készült papírzsepi-doboz fedő és még a párna szobában lévő 5 párnát is felajánlottam .Szóval úgy érzem nem maradtam le a csoporttársaimtól.Én nagyon jól éreztem magam,remélem azok is akik ellátogattak hozzánk.
Több képet itt láthattok a rendezvényünkről.

11 megjegyzés:

Czkriszta írta...

Nagyon jó volt nálatok,és tényleg hiányzott, hogy nem lehettél teljes mértékben velünk,de azért én rettentően büszke vagyok rád!!!Ügyi voltál nagyon és jól megy neked ez a szervezés-jövés-menés!

Edit írta...

Gyönyörűséges munkák! :)

Julcsi írta...

Igen, nagyon jó volt! És Kriszta itt szerényen hallgat arról, hogy az egyik fődíj az övé lett:)

Mehike írta...

Köszönöm lányok - egy kicsit el is fáradtam :-)

bruercsi írta...

Hűű, mennyi szépséget csináltál!! Kár, hogy nem tudtam menni, de igazoltan voltam távol... :))

lomaquilt írta...

Köszönjük a jó szervezést a sok látnivalót. A Ti KV-tek mindig ad valami újat.

Szömörce írta...

Én is nagyon jól éreztem magam:)

Mehike írta...

Bruercsi - Lassan meg sem foglak ismerni,tuti annyit fogytál :-)

Loma - Jó ezt olvasni

Szömörce - Miért nem kiabáltál meg?

Marika írta...

Kösz a sok fáradozást a csapat minden tagjának !!
Jó volt nálatok !! :)

F.Gina írta...

Jó volt nálatok ! Remélem, te is jössz hozzánk :))

Mehike írta...

Marika - Köszönjük

Gina - Nem is emlékszem, hogy láttalak volna :-) Azért az informátoraim megsúgták ám , hogy ott voltál:-) Természetesen megyek,mindjárt írok is.

Rendszeres olvasók