2011. november 28., hétfő

Karácsony II.

Mivel kis fám lesz , kis asztal mellett, így csak egy kis futó készül. Még nincs kész, hátlapoznom kell, de olyan jó megmutatni, hogy haladok.

2011. november 25., péntek

Karácsony I.

Idén még én is időben elkezdem a karácsonyi készülődést. Régóta nem vártam ennyire ezt az ünnepet.Szóval csak patchwork díszek lesznek a kiválasztott kis ezüstfenyőn, amit az ünnepek után a fiam kertjébe fogok kiültetni. Egyenlőre ez a két darab készült el, de a munka mellett folyamatosan jön majd a többi is.

2011. november 21., hétfő

Kiegészítők

A táskába ugye szoktunk ezt is azt is rakosgatni még. Gondoltam nem ártana egy hozzá illő pénztárca meg esetleg egy irattartó is jól jönne. Szóval a munka mellett hétvégén összehoztam őket gyorsan, hogy teljes legyen a kollekció.Bár lehet egy kulcstartót is készíteni kellene:-)

2011. november 18., péntek

Beszámoló

Akkor jöjjön a hosszú hétvége tőlem. Nagyon lelkes csapat jött össze a hosszú hétvégére. Pénteken festéssel kezdtünk, szebbnél szebb anyagok kerültek ki a mikróból.
Természetesen nem hagyhattam ki a ferdepánt festését sem. Soha nem elég egyik sem. Próbáltam úgy festeni, hogy a barátnőmet is meg tudjam lepni pár méterrel.
Szombaton gyakoroltuk a szabad gépi tűzést kisebb-nagyobb sikerrel, de mindenki élvezte. Először nekem sem ment úgy ahogy szerettem volna, de aztán belejöttem.Saját festésű anyaggal kísérleteztem, az első képen a kezdeteket lehet látni, ott színátmenetes cérnát használtam. Aztán arra gondoltam legyen egy kicsit ütősebb a táska eleje, szerintem sikerült:-)A táskát már itthon állítottam össze, hisz a lányokkal is kellett foglalkoznom.

Rendszeres olvasók