2011. július 31., vasárnap

Szülinapi játék

Latinka ajándék-láncának két éves születésnapi játékában vettem részt. Barbal-tól gyönyörű tűpárnákat kaptam. Mivel a nagyobbik annyira szép, hogy sajnálok tűt belebökni, így keretezés után a falra fog felkerülni. Remélem Barbal nem fog haragudni, hogy Tőle kölcsönzöm a képet. A sorsoláson Rozandi-t kaptam páromul neki kellett ajándékot készítenem. Sajnos a kislányának nem sikerült meglepetést küldenem, de a kisfiának egy zokni lényt küldtem. Andinak pedig készítettem egy "Biscornu" neszit Körmi útmutatója alapján. Nagyon élveztem, pedig kellett kézzel is varrni:-) Úgy gondoltam, hogy kicsi még a csomag, ezért gyorsan elkészítettem egy kalapos tűpárnát, stílusosan méhecskés anyagból. Nehogy Andi hímzőfonal nélkül maradjon, gyorsan 4 motringot a csomagba raktam. Remélem örömet tudtam a meglepetéssel szerezni.

Holnap kezdődik a táborunk Csanakon, megpróbálok néha tudósítani onnan benneteket. Hátha lesz olyan aki kíváncsi ránk :-)

2011. július 30., szombat

Változás

Már egy ideje gondolkodom azon, hogy egy kicsit változtatok a blogom külsején. Mindezt azért teszem, mert szeretném ha Ti is látnátok hol vannak játékok, hátha épp innen találtok oda.
Remélem egy kicsit átláthatóbb is így az oldalam. Nemsokára úgyis kiderül, mert a legnagyobb kritikusom amint meglátja, biztos reagál rá :-) Már csak két nap és kezdődik a nagy munka, bár én inkább kikapcsolódásnak élem meg.

2011. július 21., csütörtök

5. Táborunk

Hétvégén lezajlott a csoportunk ötödik tábora.
Seminole technikával,mellénnyel és zokni lényekkel ismertettem meg a lányokat.
Annyit beszéltem, hogy a hangom teljesen elment :-)
Igaz többen ennek örülnek, legalább egy kicsit csendben vagyok. Most átérzem milyen lehet azoknak akik egyáltalán nem tudnak beszélni. Remélem elsejére teljesen rendben leszek, hisz akkor kezdődik Ménfőcsanakon a hajtás:-)
Én nagyon jól éreztem magam, remélem mások is. Próbáltak a csoport tagok kitenni magukért.
A záró napon megvendégeltük a táborozókat egy kis tortával.
Képeket itt nézhetitek meg.

Rendszeres olvasók