2011. január 8., szombat

Visszatekintés I.

Tavaly eléggé elhanyagoltam a blogomat a második félévben. Megpróbálom megosztani veletek azokat a dolgokat amiket készítettem. Májusban Anyával Rácalmáson jártunk a Tildás táborban.Nagyon jó társaság jött össze, s abban a pár napban nem sokat aludtam.
PótAnyával az előtérben alhattunk, így nem volt gond ha csak hajnalban mentünk lefeküdni, senkit sem zavartunk.Igaz a nap folyamán nem mindig voltam fitt:-) Készítettünk Papp Orsi segítségével egy fürdőszobai kellék tartót. Mivel nem volt sok időm a felkészülésre egység csomagból dolgoztam. Aztán Lajos Kati (Kismackó) irányításával elkészítettem ezt a girlandot.Itt is elmaradt az előkészület, de barátnőim kisegítettek, mint mindig. Készítettünk Winkler Dóri babát Tőle kértem hozzá egység csomagot.A gyönyörű baba Dóri alkotása,enyémről nem készült fotó.Igaz teljesen a mai napig nem is készült el.Dóri még a fagombok festésének rejtelmeibe is beavatott bennünket.
Nagyon élveztem a pingálást. Készítettünk még egy Margitka féle romantikus táskát is.Na fénykép erről sem készült csak az eredeti prototípust tudom megmutatni. Aztán nehogy kihagyjam Rita megismertetett velünk egy utazó táskát.Sajnos a felkészülés hiánya miatt ez teljesen kimaradt,de remélem azért egyszer csak lesz egy ilyenem is. Remélem az idén is sikerül eljutnom ebbe a remek táborba. Bár az igazat megvallva már most látom, hogy megint nagyon zsúfolt lesz az évem.

2011. január 1., szombat

Ajándékok

Karácsony előtt kaptam ezt a gyönyörű gyertyatartót Anditól, járt hozzá egy nagyon finom mézeskalács tálka. Mire hazaértem vele sajnos összetörtem, így képet nem tudok mutatni róla. Párom örült neki nagyon, hogy nem maradt egybe, így volt indok az elfogyasztására:-)
Jelentkeztem a SWAP V.játékra, ott pedig ezeket a dolgokat küldtem Lisa-nak
Diától pedig ezek érkeztek

Rendszeres olvasók