2010. január 23., szombat

Óra VI.



Haladok ám vele,igaz nem olyan gyorsan mint eddig.Olyan jó látni ahogy alakul és egyre közelebb vagyok a végéhez.Nagyon tetszik ez az óra.
Még jóval karácsony előtt sokan mutatták, hogy a karácsonyi kaktuszuk virágzik.Na,az enyém rendbontó, már egy hete ilyen állapotban van. Tudom,hogy az a baj nagyon melege van.Sajnos nem tudok mit tenni a központi fűtést nem lehet szabályozni

2010. január 21., csütörtök

Játék Mamisnál


Gyönyörű dolgokat készít Mamis,2 éves lesz nemsokára a blogja.Szeretnél Tőle nyerni akkor látogass el hozzá.Szerintem érdemes

2010. január 20., szerda

Csoport foglalkozás

A tegnapi napon mielőtt elkezdődött volna a foglalkozás, megnéztünk egy baba kiállítást ott az iskolában.Nagyon érdekes babákat láttunk.Az alkotójuk soha nem készít egyformákat.Gyurma és toll párosításával jönnek létre a babák. Jó volt látni őket.Itt Ti is megnézhetitek a róluk készült képeket.

2010. január 8., péntek

Takaró



Anya Lonci kérdezte, hogy az öcsém takaró készítésébe beszállok-e? Persze, hogy beszálltam hisz így le van tudva a karácsonyi ajándékom feléje:-)) Mivel a blokkok készen voltak amit Lonci szabott és varrt, így rám marad a tűzés az az összeállítás.tudom én, hogy anya azért vett rá az egészre , mert nincs oda a takaró összeállításáért, mint ahogyan szerintem sokan nem szeretik.Volt mit dolgoznom, de jó volt látni ahogy egyre jobban befedte az ágyat. Mivel Lonci most rakta fel a blogjára, már én is dicsekedhetem a munkánkkal.

2010. január 3., vasárnap

Ramirezi-pillangó sügér


Párom még a múlt hónap közepén meglepte magát születésnapján ezzel az édes kis halacska párral:-) Olyat sikerült vennie ahol a lányban már ott voltak az ikrák.Karácsony után le is ívott a hal, majd pár napig még a nagy akváriumban vigyáztak a halacsok az ikrákra.Párom utána átrakta a dióhéjat a benne meglapuló ikrákkal egy kisebb akváriumban ahol vártuk, hogy mi fog történni.Szerencsére életképesek voltak az ikrák és két nappal ezelött már így mozogtak.
Ma meg már látszik a két szemük,farkincájuk és az erősebbek a víz felszínére is fel tudnak úszni.Bár a többség még úgy ugrál mint a bolha.:-)))


2010. január 2., szombat

Kutyusok


Nagyon kedves Barátnőmnek készítettem ezt a dobozt.Bepácoltam,majd a keresztszemes hímzést és a szép csipkét ráraktam.Szerettem volna ha karácsonyra elkészül, de nem gond, mert akkor úgyis kapott mást:-) Ezt csak úgy szeretetből.

2010. január 1., péntek

Óra V.


Még tavaly eljutottam odáig, hogy a hímzőrámát át kell rakni másik helyre.Élvezem nagyon ennek a mintának a hímzését.Jó lenne gyorsabban haladni, de van más munka is:-))

Rendszeres olvasók