2009. november 30., hétfő

Karácsonyi készülődés V.

Mivel az asztalra gyertyát is szoktam tenni, így készítettem hozzá egy tartót.
Ja és a csizmát sem hagyhatom ki.

Karácsonyi készülődés IV.

Mivel nem kerül sok ajándék a fa alá így pár almát is odacsempászek:-)
Az ajándékok becsomagolása még szebb legyen, pár masnit is készítettem.A gyorsmasni készítőt még a Határtalanulon vettem.Szerencsére tényleg gyorsan készülnek a masnik vele.

2009. november 28., szombat

Karácsonyi készülődés III.

A karácsonyfára már évek óta nem teszek ehető szaloncukrot, csak textilből készültet, mivel régebben a fiúkkal egyetemben mindig kilopkodtam a finomságokat a papírból:-) Az ehető szaloncukrot pedig ebbe a kínáló tálba rakom a fa alá.

2009. november 19., csütörtök

Karácsonyi készülődés II.


Ida indította a játékot és tutoriált is szokott felrakni.Most nem azt a fajta asztalközepet készítettem el amit Ő, de tervben van az is.

2009. november 16., hétfő

Latinka ajándéklánca


Mivel szeretek ajándékot készíteni,na és persze kapni is, jelentkeztem Latinka játékára.Lényeg, hogy készítesz is meg kapsz is ajándékot.

2009. november 12., csütörtök

111

Amikor ez a bejegyzésem volt játékot hirdettem, nem árultam el mit fog kapni a nyertes,mivel meglepetésnek szántam.Sajnos sok minden közbejött és nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna.Szerintem már rég lemondott az ajándékról Latinka, mivel gané módon még egy sort sem kapott róla, hogy készül az ajándéka.Végre volt egy szabad délelőttöm és elkészülhetett a meglepetés.Mivel már jelezte, hogy megérkezett hozzá így mutathatom Nektek is, ha itthon lenne a gépem:-)Latinkánál láthattok róla fotót.

2009. november 11., szerda

2009. november 7., szombat

Állatságok

Részletekben ne vesszetek el:-)Csak azért, hogy ez a nap is jól induljon.Bár ma szombat van nem kell dolgozni egyeseknek.

2009. november 6., péntek

Vidámság

Csak azért, hogy jól induljon a napunk.

2009. november 5., csütörtök

2 napos tábor

Az őszi szünet elején voltam Rácalmáson két napot. Ildikó teljes mértékben kitett a társaságért.Még emléklapot is kaptunk.Volt ott minden mi szem szájnak ingere:-) Mind a két nap bográcsban készült finomság volt az ebéd.
A társaság is szuper volt és szebbnél szebb takarók készültek el a hétvégén.Most már én is dicsekedhetek egy kész takaróval.Így néz ki az eleje és a hátlapja
Annyi élmény ért, sajnálom, hogy nem tudom azt a csodálatos két napot itt vissza adni.

2009. november 3., kedd

Csokis bundás kenyér


Párom nagyon szeret kísérletezni. Valamelyik nap a TV-ben ezt az érdekes finomságot készítették el. Elég furcsa párosítás, nekem bejött:-)) Mivel kedvesem most is eltért a recepttől így egy kicsit másképp néz ki. Mi úgy ettük,hogy a két kenyér közé kakaóport rakott a párom és szendvics sütőben készült nem serpenyőben kevés vajon.

Rendszeres olvasók