2009. október 29., csütörtök

Kaácsonyi húzogatós


Tavaly ilyenkor Ahama elindított egy játékot. Mindannyiunk örömére idén is játszhatunk együtt. Most is Ő koordinálja a jelentkezőket és itt tudtok Szent Márton (nov.11) napján délig csatlakozni hozzánk.

2009. október 22., csütörtök

Karácsonyi készülődés Idával

Még augusztus utolsó napján hirdette meg Ida a játékot. Karácsonyra készülünk közösen. Sajnos időhiány miatt eddig nem sikerült vele együtt haladnom, pedig nagyon szép karácsonyi dolgokat készített eddig. Sőt még a munka menetét is leírja segítségnek. Végre a napokban hozzá tudtam kezdeni az asztali futónak. Sajnos még nem fejeztem be, de tudok róla képet mutatni. Nagyon élveztem végig a munkát. Köszönöm Ida, hogy elindítottad a játékot.

2009. október 21., szerda

Esti séta

Párom kb. két hete úgy döntött esténként sétálunk. Valamikor csak 10-15 percet, de volt olyan is hogy majd egy órát voltunk kint a friss levegőn.Őszintén szólva nagyon jól esik. Nemcsak azért, mert jó a levegő, hanem a párommal lehetek kéz a kézben. Szerencsére a közelünkben van két park is. Az egyik olyan játszó, inkább csak kis gyerekeknek és felnőtt férfiaknak akik focizni szoktak. Mióta sétálunk majdnem minden este meglátogatjuk a fanatikus focistákat. Azért azok, mert még esőben is rúgják a bőrt. Két pálya van egymás mellett és rendes kis meccseket játszanak. Páromnak legfőképp a "Benga" nevű játékos tetszik :-)A másik park inkább sétálós, kiülős. Majd egy évig tartott a felújítása, de nagyon megérte. Gyönyörű parkot varázsoltak a bozótos "őserdő"helyére.
Szóval ilyen kis sétákat teszünk amikor itthon vagyok.

Rendszeres olvasók