2009. május 24., vasárnap

Nicolette I. Textiles alkotó napja

Tegnap részese lehettem Nicolette első alkotó napjának. Nagy öröm volt számomra, hogy a fekete blúzomból nekem nagyon tetsző táskát sikerült készítenem Nicolette segítségével. Még egyszer köszönöm, hogy ott lehettem. Jó hangulatban telt el a nap. Igaz én úgy érkeztem, hogy csak két blúzt vittem és még fogalmam sem volt mit szeretnék készíteni. Mire Nicolette hozzám ért már tudtam , hogy táskát:-) Két fazont hozott mutatónak és az egyikre rá is kattantam gyorsan.
Mire szétkaptam a fekete blúzt már előttem is volt a szabás minta. Rengeteg segítség mellett egyre jobban körvonalazódott milyen szép kis táskám lesz. Ja, amúgy délben tartottunk egy kis szünetet amit finom ebéddel töltöttünk el. Most nem nekünk kellett főzni, Nicolette férje mentett fel bennünket eme foglalatosság alól. Nagyon finom bográcsban készült leves került az asztalra. Szerintem mindenkinek ízlett, mert amikor megkaptuk a nagy adagot kerek szemekkel jegyeztük meg, hogy "Én ezt nem tudom megenni". Végül mégiscsak üres volt az ebéd után az összes tányér.
Szóval mindent összevetve nagyon remek nap volt. Tegnap sajnos nem tudtam befejezni a táskát, de itthonra már nem sok minden maradt, így ma gyorsan befejeztem, mert ismerve magam, hiába tetszik nagyon ha félre teszem akkor sajna UFO maradt volna:-)

2009. május 20., szerda

Sorsolás

Mivel a párom találta ki, hogy rakjam fel a képet a blogomra és találjatok meg, így Ő húzta ki a szerencsés nevet.Itt a kezét látjátok ahogy nem részrehajlóan kivesz egy cédulát.

Köszönöm, hogy hagytatok kommentet és figyeljétek továbbra is a blogomat, mert nemsokára elérkezek a 100. bejegyzéshez és szeretnélek újra játékra hívni akkor is Benneteket.

A szerencsés nyertes pedig nem más mint Violini
Mivel Agibo volt az első kommentet hagyó, Violinit pedig a sors akarta, így ők ketten kapnak tőlem meglepi ajándékot. Sajnos egy kis türelmet kell kérnem tőletek, mert rengeteg most a munkám és jövő hét végén elutazom 2 hétre. Tehát az ajándékot csak június második felében tudom elkészíteni és postára adni.

2009. május 17., vasárnap

SWAP 2. kör


Amennyiben elegendő jelentkező lesz elindul a Swap második köre, amit talán újra Nina fog vezényelni. A képre kattintva többet is megtudhatsz róla. Remélem összejön újra egy jó kis társaság

2009. május 15., péntek

Játék, keress meg !!

Április 26-án volt egy éve, hogy az első bejegyzésem megszületett. Akkor teljesen elfeledkeztem erről ezért most hirdetek egy kis játékot a párom segítségével. A Folt-volt csoport 10 éves születésnapi KV-t hirdették meg a városi újságban egy képpel mellékelve, a párom meg is talált:-) Gyorsan jött az ötlet, hogy felrakom ide a képet és aki először megmondja hol vagyok az kap egy ajándékot Tőlem. Meglepetés lesz, mivel megpróbálom a nyertesnek személyre szólóan készíteni, tehát még én sem tudom:-) Hétfő este 8-ig várom a kommenteket addig nem árulom el a helyes választ. Ja, Anya Lonci : Bocsi, de sajnos most Te nem játszhatsz, mert előnyben vagy :-)

Mivel egyre többen kommentet hagytok így arra gondoltam, hogy az első helyes válaszadón kívül lesz még egy meglepi ajándék amit a többi hozzászóló között kisorsolok

2009. május 7., csütörtök

Aranybánya félpénzért

A fórumon olvastam, hogy Pesten van egy RÖVIDÁRU NAGYKERESKEDÉS 1116 Budapest, Kondorosi út 2/a. ami felszámolásra kerül. Nagyon sok mindent lehet kapni féláron. Osztott hímző,gombok,szalagok,selyem ferde pánt, zippzárak,gép tű,cérna stb. Pjulcsy blogján láthattok egy kis összeállítást mi mindent vásárolt. Én is jártam ott és tényleg nagyon megéri.

Rendszeres olvasók