2009. április 25., szombat

Tatabánya-i KV

A Folt-Volt csoport 10 éves születésnapját ünnepelte és egy nagyon jó hangulatú KV-n vettem ma részt. Szép munkákat állítottak ki az asszonyok és jó volt látni lelkesedésüket. Aki ismer az tudja, hogy én inkább csak cseverészni járok a közös varrásokra, ,de képzeljétek teljesen készre varrtam a csigát. Sőt még az ollótartót is elkezdtem. Bár az őszintét bevallva azért tudtam ezt mind elkövetni, mert most kivételesen elég sokat voltam egy helyben:-) Sajnos lépeket nem tudtam készíteni, de biztos lesz olyan akinél láthattok fotókat.
Mégegyszer köszönöm ezt a szép napot a csoportnak

2009. április 23., csütörtök

Játék

Blogbajok" anyája" Gina játékot hírdetett, mivel elérkeztünk a 100. bejegyzéshez.
Amennyiben szeretnél egy gyönyörű garnitúra tulajdonosa lenni jelentkezz. Bár akkor az én esélyeim csökkennek:-))

2009. április 18., szombat

Tehetség

Marikánál olvastam erről a 47 éves Skót tehetséges hölgyről. Susan Boyle egy angol tehetségkutató versenyre jelentkezett. A hölgy nevére kattintva megtudjátok hallgatni amit előadott.
A zsüritagok nevetésben törtek ki mikor azt mondta a munkanélküli asszony, hogy hivatásos énekes szeretne lenni.
Mikor aztán meghallották a Nyomorultak című musicalből Az álmodtam én egy álmot című dalt,
teljesen levette a zsűrit a lábáról, állva tapsolták.

2009. április 14., kedd

SWAP II.


Előző bejegyzésemben utaltam rá, hogy jelentkeztem Nina játékára. Most a kölcsönvett képet felteszem ide is, hogy milyen szép ajándékot kaptam én Mókától. Mikor megláttam majd kiugrottam a bőrömből. Csak annyit írtam, hogy mostanában a bordó a kedvenc színem és meglepit szeretnék. Tényleg meglepődtem és mindenki csodájára jár a szép ajándékomnak, mivel dicsekedtem ám vele:-)

2009. április 13., hétfő

SWAP ajándékom Eviknek

Még az év elején jelentkeztem Nina SWAP-os játékára. Már jópár napja kaptam Eviktől egy kedves levelet. Ahogy letudtam fordítani úgy tűnt nagyon örült a meglepetésnek. Sajnos egész héten nem voltam itthon így nem tudtam az én elkészült és megkapott ajándékomat feltenni ide. Szerencsére időben be tudtam fejezni, igaz az utolsó pillanatban.
Szegény Nina idegeskedett is rendesen miattam. Mégegyszer is elnézését kérem és köszönöm, hogy részt vehettem ebben a játékban. Az én ajándékom Eviknek készült Csehországba.
Mivel nem ismerem a nyelvet így elkezdtem egy négyzetmintát hímezni, s úgy gondoltam a 3 fiókos kis doboz tetejére tökéletes lesz. Mire a mintát befejeztem addigra sikerült kiderítenem, hogy nagyon szereti a pillangókat. Így ugrott ez a minta és gyors keresésbe fogtam. Szerencsére sikerült találnom egy nekem tetszőt és a végén ez lett belőle. Küldtem mellé általam készített kakast,tyúkocskával és szerintem ránk jellemző Boci csokit. Mint utóbb kiderült nagyon szereti Evik is a csokit.

Rendszeres olvasók