2009. március 23., hétfő

Bordó őrület

Március első vasárnapján csoport vezetőnk kereszt anyukájától Magditól, megtanultunk egy új táskát. A Lőrinc-i Kv-n páran már látták, hisz hurcolásztem mint a véres kardot:-) Persze hisz olyan örömmel készítettem és még ráadásul nagyon is tetszik.:-)

Mivel újabban a bordó a kedvenc színem, ezért választottam ezt a mintát. Nem akartam, hogy a két fele egyforma legyen úgy készítettem el az alapot, hogy mindjárt két minta látható. Íme a másik oldal .

2009. március 21., szombat

Lőrinci KV

Bár már eltelt egy hét én sajnos csak most tudok írni, hogy milyen viszontagságos úton jutottunk el Lőrincre. Vidáman elindultunk négyen ( Lonci, Kata, Márti és Én) Győrből Budapestre. Sajnos úgy döntött at autó Tatabányán, hogy nem megy tovább. Lehet azt akarta, hogy maradjak a párommal és ne menjek tovább a KV-ra:-) Szerencsére Kata férje épp otthon volt és a gyerekekre is tudott valaki vigyázni a családból, így elindult értünk. Míg várakoztunk ittunk egy jó kis forró teát. Közben természetesen nem tétlenkedhettem így elővettem a lovakat és elkezdtem tömni, zablázni őket. Kata gyorsan készített is róla egy képet azzal a szöveggel, hogy " Közös varrás, amiről Ti kimaradtatok:-)) Mikor megérkezett a várva várt felmentősereg gyorsan kocsiba vágtuk magunkat és irány Lőrinc. Majd két óra késéssel érkeztünk épphogy sikerült még az adok-kapokra jelentkeznünk. Én egy szabadon szabott technikával készült tavaszias azstalterítőt készítettem. Sajnos kép nem készült róla, de remélem majd annamari küld pár képet :-) Mivel nem tudtam figyelni a sorsolást így valaki a kezembe nyomta, hogy ezt kaptad Te. Nagyon örültem neki, de sajnos nem tudom kikészítette. Kérlek jelentkezz ha ráismersz a munkádra.

Bánatomra nagyon keveset tudtam beszélgetni, sőt még új blogosokkal sem tudtam találkozni. Vagyis biztos összefutottunk csak épp nem kiabáltuk le egymás fejét.:-))
Délután ott maradtam GINA gyorstechnikás tanfolyamán. Nagyon élveztem a munkát és igyekeztem , hogy minél tovább jussak a varrással. Mivel anyáék már elmentek a KV után így villamossal , metróval kellett mennem a Népligeti buszpályaudvarra. Mivel csak két kezem van így kénytelen voltam 1 táskába minél több cuccot begyömöszölni:-) Egyik kezemben a varrógép plussz egy táska, másikban a kézitáskám és a vállamon még egy táska:-)

2009. március 10., kedd

Lassulás

Sajnos nagyon kevés időm lesz mostanában a netet böngészni, így lehet, hogy nem tudok hamar reagálni dolgokra. Teljesen véletlenül vettem észre, hogy Csipkebogyó játékra invitált.
Örülök neki, hogy gondolt rám, de őszintén nem igazán vagyok oda a lánc-bigyókért meg nincs is rá időm. Most kivételt teszek és válaszolok, de tovább már nem görgetem.
Adott 10 szó és ami elsőre eszembe jutott azt írom mellé.
Labda- pöttyös
vadvirág- pipacs
jóság - remélem belőlem árad:-)
megbánás - megbocsájtás
óceán - csendes
homok - nyár
fekete- fehér
kenyér- finom illat
utazás - pihenés
gyermek - két remek fiam

Rendszeres olvasók