2008. november 22., szombat

Meglepi

A mai napon végre anyának sikerült egy kis időt fordítania a gépi hímzésre. Szerencsére nagyon sok mintából tudunk válogatni így a párom kedvenc kardhalát és az én kis delfinkémet is megtaláltuk közte. Nem tudok róla, hogy a párom nézegetné a blogomat, így merészen megmutatom a szülinapi meglepijét. A hímzéseket díszpárnához fogom felhasználni.

2008. november 10., hétfő

Tatabányán

Nagyon vártam a szombati napot. Tudtam, hogy sok Kedves ismerőssel fogok találkozni, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ennyivel. Sőt ráadásként még rengeteg apró ajándékkal leptek meg jópáran. Csak kapkodtam a fejemet amikor innen is onnan is ismerős hangokat hallottam. Jó érzés volt, hogy többen is messziről kiabálták a nevemet és örömmel öleltek át. Most nem is sorolnám fel ki mindenkivel örültünk egymásnak, hisz nem akarok senkit sem kihagyni és ezzel megbántani. A varrást én sem nagyon erőltettem, mivel inkább a szám járt mint a kezem. Pedig a kézivarrást nagyon szeretem. Csakhát a sok kedves arc láttán nem tudtam a helyemen maradni.

2008. november 2., vasárnap

Tesco "randi"

Munka kellős közepén Anyával ellátogattunk a nagy gazdaságosba:-) egy kis pihenés gyanánt. Mivel gyorsan akartunk végezni így külön utakon jártunk és szedtük össze a vásárolni valókat. Mit ad isten a tejtermékeknél összefutottam Metyivel. Persze, hogy nem bírtam ki a nyakába borultam és egyből be nem állt a szánk.:-) Egyszer csak anya megjelent és viccesen megjegyezte, na várhatlak én.
Még gyorsan váltottunk pár szót Metyivel aztán mindenki ment a maga útjára.

Rendszeres olvasók